Knuffeldansen

Knuffelen, dansen, masseren, aanraken, bewegen, contact maken met jezelf en anderen op diverse muzieknummers. Liefdevol aanraken staat centraal. Daarbij houden we rekening met elkaars grenzen en wensen in een veilige omgeving. Aanrakingen zijn als vitamines: ze maken je leven rijker, voller, gezonder en gelukkiger. Voel je als water: vloeiend, meegaand, stromend, levendig en krachtig. Laat je meevoeren door de stroom en geniet ervan.

Waarom: Endorfines komen vrij waardoor je gelukkiger in je vel zit en geliefd voelt.

We zorgen voor elkaar, maar laten elkaar ook vrij. Iedereen blijft verantwoordelijk voor zichzelf. Belangrijk is dat je vooral doet datgene wat goed voor je voelt. Respecteer de grenzen van een ander, en erken en accepteer je angsten en onzekerheden, maar laat ze jou niet domineren.

Oordelen zoals “mager, dik, jong, oud, mooi, lelijk….” zijn niet welkom hier, het gaat over ‘voelen’, ‘jezelf’, ‘de ander’… Om helemaal in ons lichaam en uit ons hoofd te komen, wordt er bijna niet gepraat
Seksuele intenties zijn niet welkom. We willen geen ‘doel ‘ nastreven, maar genieten van wat er op het moment is. Dit is zeker geen datingsmethode.

Je mag je altijd terugtrekken, en door je armen gekruist over je borst te houden aangeven dat je (even) niet aangeraakt wenst te worden.

Deelname is gratis.

Wanneer: Zaterdag 23 november 14u tot 16u
Waar: Het Roze Huis – Zolder
Inschrijven? Via l-week@hetrozehuis.be

http://www.hetrozehuis.be