Resultaten voor n.v

 
n.v
 
De Vlaamse Waterweg nv.
De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen. De Vlaamse Waterweg nv versterkt het vervoer via de binnenvaart, zorgt voor waterbeheersing en vergroot de aantrekkelijkheid van de waterwegen voor recreatie, toerisme en natuurbeleving.
NV UNIZO.
Word nu UNIZO-lid. U bent hier. Home Advies Statuut en ondernemingsvorm NV. Kennisartikels over NV. Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Kiest u best voor een NV, een CV of een BV? Overheidsopdrachten, Deeleconomie, Innovatie, Internationaal, Faillissement, Overlaten-overnemen, Starten.
Home Houben Bouwbedijf Grondleggers van morgen.
Hoe we jou het best kunnen helpen, dat bespreken we graag samen. Wij van Houben zijn grondleggers die bouwen aan morgen. HOUBEN Prins Bisschopssingel 36 bus I 5 B3500 Hasselt 32 011 26 96 00 I info@houbennv.be BTW: BE 0416.669.933.
Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Starters.
Starters Advies Statuut en ondernemingsvorm Vennootschappen Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Hoewel de wetgever de vennootschapsvorm van de NV had uitgedacht als ondernemingsvorm voor grotere kapitaalkrachtige ondernemingen, kan de NV-vorm ook aangenomen worden door kleine en middelgrote familiale bedrijven.
nv / n.v. / NV / N.V. taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
nv / n.v. / NV / N.V. nv / n.v. / NV / N.V. De afkorting van naamloze vennootschap is nv, zonder punten en met kleine letters. Nv is een initiaalwoord, een afkorting die uit de beginletters van woorden is samengesteld en die letter voor letter wordt uitgesproken.
Naamloze vennootschap Wikipedia.
Voor grotere naamloze vennootschappen structuurvennootschap is een RvC verplicht. Uit de aard der zaak weet de RvB die zich met de dagelijkse gang van zaken van de nv bezighoudt veel meer van de nv en haar onderneming dan de AVA.

Contacteer ons