Meer resultaten voor n.v

 
n.v
 
De Vlaamse Waterweg nv.
VisuRIS is een toepassing die een schat aan informatie over de Vlaamse binnenvaart in beeld brengt: naast kenmerken van de waterwegen, bruggen, sluizen, ook waterstanden, berichten aan de schipperij, bedieningstijden, een actueel verkeersbeeld, enzovoort. Gebouwen en terreinen die te koop worden aangeboden door De Vlaamse Waterweg nv.
NV UNIZO.
Word nu UNIZO-lid. U bent hier. Home Advies Statuut en ondernemingsvorm NV. Kennisartikels over NV. Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Kiest u best voor een NV, een CV of een BV? Overheidsopdrachten, Deeleconomie, Innovatie, Internationaal, Faillissement, Overlaten-overnemen, Starten.
Home Houben Bouwbedijf Grondleggers van morgen.
uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.
Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Starters.
Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Hoewel de wetgever de vennootschapsvorm van de NV had uitgedacht als ondernemingsvorm voor grotere kapitaalkrachtige ondernemingen, kan de NV-vorm ook aangenomen worden door kleine en middelgrote familiale bedrijven. De NV blijft wel op de eerste plaats een kapitaalvennootschap, m.a.w.
nv / n.v. / NV / N.V. taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
nv / n.v. / NV / N.V. nv / n.v. / NV / N.V. De afkorting van naamloze vennootschap is nv, zonder punten en met kleine letters. Nv is een initiaalwoord, een afkorting die uit de beginletters van woorden is samengesteld en die letter voor letter wordt uitgesproken.
Naamloze vennootschap Wikipedia.
De naamloze vennootschap afgekort tot nv is een rechtspersoon waarvan het maatschappelijk kapitaal verdeeld is in aandelen die in beginsel vrij overdraagbaar zijn. De naamloze vennootschap is naamloos omdat er bij de nv geen verplichting bestaat tot het houden van een register van aandeelhouders.

Contacteer ons