Meer resultaten voor sauna

 
sauna
 
Infrarood sauna's.'
location_on Kluizenmeersen 12, 9170 Sint-Gillis-Waas phone TEL 03 336 66 42. Classic Design reeks. Infrarood Sauna Panorama 1. Infrarood Sauna Panorama 2. Infrarood Sauna Panorama 3. Infrarood Sauna Panorama 4. Infrarood Sauna Panorama 6. Infrarood Sauna Panorama Hoek. Infraroodsauna 1 P.
Sauna Nautilus NL.
Op een wandelafstand van 500m van de sauna. Met buslijn 92 en 85 komt u vlot tot aan de bushalte op 100 m van de sauna. Met de trein kan u kiezen uit het station van Kortrijk, Oudenaarde of Waregem.
Perle d'Ô' Privé Sauna en BB Kortenaken.
Behoefte om te relaxeren en te herbronnen, onze sauna ruimte zal u welzijn en ontspanning bezorgen in een intieme en knusse sfeer. Wandelen of fietsen in de regio, culturele bezienswaardigheden ontdekken of een dagje shoppen in Leuven of Hasselt, onze BB zal een ideaal uitgangspunt zijn die jullie een welverdiende rust en comfort zal aanbieden na een lange dag van onvergetelijke verrassingen.
Sauna 2u / 2 Pers.
Een privé sauna huurt u minimaal 2 uur voor 2 personen inclusief badlinnen. Voor een ontspanningsmoment geheel privé en intiem. In de privé sauna kan u gebruik maken van de sauna, koud bad, douche, relaxatieruimte en eethoek. Duur van de sessie.
Sauna House fabricant van sauna's, hamams, infrarood en wellness.
Deze infrarood is ook geschikt voor sporters, voor het sporten bevordert de IR warmte de bloedsomloop, de soepelheid van pezen, banden en spieren of tot de totale ontspanning. Combinatie van sauna en infrarood in één installatie.: In uw nieuwe of bestaande sauna, kan ook infrarood korte golf of lange golf geplaatst worden voor gebruik van sauna en infrarood in één cabine, in één installatie.
Privé Sauna Design Privé Sauna.
Lounge met open haard. Design Privé Sauna, Pareinpark 18, 9120 Beveren, Antwerpen. COVID-19: Buiten een zeer streng hygiënisch protocol, geldt er ook een mondmaskerplicht voor alle werknemers van binnenkomst tot einde werk, alsook een mondmaskerplicht voor alle klanten in de inkomhal en massage-ruimte.
tarieven prive sauna aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
tarieven prive sauna aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen. Ga naar de inhoud. Prijs Unit 1 en 2. Prijs Unit 3. Kinderen tot 16 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene of mits toestemming van de ouders. Toeslag voor kinderen tot 14 jaar 13 voor 2 uur 5 per extra uur.
Barrel Sauna huren Huur een jacuzzi, hot tub, bubbelbad of sauna voor bij je thuis Spafun.
Ontdek onze barrel sauna die het ongelofelijke effect heeft om je volledig te laten ontspannen. Met zijn minimalistisch en functioneel design straalt deze sauna een rustgevende, Scandinavische sfeer uit. Slechts één uurtje na de levering is de Red Ceder houten barrel sauna klaar voor gebruik.

Contacteer ons