Zoeken naar patroon

 
patroon
 
Patroon vorm Wikipedia.
Men spreekt ook van een patroon als er niet een strikte herhaling plaatsvindt, bijvoorbeeld in het geval van het werk van Maurits Cornelis Escher wordt de herhaling gekenmerkt door geleidelijke veranderingen van de basisfiguur. Bij fractals ontstaat het patroon door herhaling van een berekening.
Puzzelwoordenboek patroon.
Patroon van een parachute in behe. Patroon van een patroon crypt. Patroon van een slordige vrouw c. Patroon van glas crypt. Patroon van glaswerk crypt. Patroon van het bisdom Haarlem 1. Patroon van min of meer evenwijdi. Patroon van normen 1.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op patroon in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Synoniemen van patroon; ander woord voor patroon synoniemen.net.
behoeder, beschermengel, beschermheer, bevorderaar, bewaker, hoeder, patroon, protector, tuteur chef zn.: baas, eigenaar, hoofd, hoofdman, leider, overste, patroon, superieur, verantwoordelijke beschermheilige zn.: patrones, patroon, patroonheilige, schutsheilige, schutspatrones, schutspatroon vorm zn.: afgietsel, gietvorm, leest, mal, matrijs, model, patroon, type beschermheer zn.:
patroon WikiWoordenboek.
Het woord patroon staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd patroon" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. 10, 11, 12, patroon" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
DIY: La patronen Maison zitzak/poef Victor origami NL mobiel patronen. plotter slinger en stickers NL La Maison Victor.
NL FR DE EN. Toggle navigatie NL FR DE EN. Made by You. Voor de gratis videos bij patronen, klik hier. Patronen voor jurken. Patronen voor rokken. Patronen voor broeken. Patronen voor mantels en jassen. Patronen voor topjes, t-shirts bovenstuks.
Naaipatronen.nl home zelfmaakmode patroon online.
Naaipatronen.nl is al ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van naaipatronen. In onze webshop vind je het grootste aanbod van naaipatronen in Europa met ruim 50 patronenmerken van alle grote modehuizen. Bestellen is eenvoudig en snel. In de meeste gevallen ligt je favoriete patroon binnen twee dagen op de naaitafel.
Patroon Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Patroon of met Patroon in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Patroon inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Patroon en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons