Meer resultaten voor teambuilding

 
teambuilding
 
Teambuilding Cirkus in Beweging. Teambuilding Cirkus in BewegingCirkus in Beweging.
Na een korte introductie in de circustechnieken proberen jullie met de hele groep een piramide te bouwen of een jongleeract in elkaar te steken. Samenwerken is een must! Onder de deskundige leiding van een circusdocent, komen alle aspecten van een goeie teambuilding aan bod.
Sociale teambuilding VDAB.
Dat kan gaan van sporten met asielzoekers, tot het schoonmaken van een natuurgebied of kamers schilderen in een centrum voor begeleid wonen. Uiteraard hoef je niet in zee te gaan met een externe partner om een sociale teambuilding op poten te zetten.
Teambuilding voor bedrijven Locat Events.
Teambuilding Op uw locatie: Geen lange verplaatsing, files en verloren tijd, wij brengen de activiteiten bij u op Locatie. Heb je een mooie locatie gevonden maar zoek je nog een leuke teambuilding ter plaatse, wij helpen je graag verder met je zoektocht.
Teambuilding Adventure Valley Durbuy.
Bekijk alle foto's' Bekijk alle foto's' Bekijk alle foto's' Bekijk alle foto's' Bekijk alle foto's' Bekijk alle foto's' Bekijk alle foto's.' Ik wil je nog eens bedanken voor de leuke teambuilding! We hadden een toffe tweedaagse in Durbuy en werden goed gesoigneerd.
Teambuilding professional Schapenhof Belevingsboerderij.
Onze Farm Games zijn door de jaren heen geëvolueerd naar een teambuildings-event dat alle pijlers van groepsdynamiek bevat. Door de uiterst professionele aanbreng en begeleiden van super originele spelletjes kunnen wij voor elk team hoe divers ook een gepast programma aanbieden.
Teambuilding Dolce La Hulpe Hotel Brussel België Conferentiearrangementen. Dolce Logo EN_La Hulpe Brussels_RGB.
Voor aanvullende informatie kunt u ons telefonisch op: 32 02 290 98 24 of per e-mail: Rfp.lahulpe@dolce.com bereiken. Offerte aanvragen teambuilding brochure. Team building activiteiten. Egyptian painting on wall. Kom en ervaar The Sphere, een geheel nieuwe teambuildingactiviteit op de locatie van de escape room, gecreëerd door Annapurna consult.
Originele teambuilding met overnachting in het wondere Waasland.
Onze getalenteerde chef verwent je met een overheerlijke, gastronomische lunch of diner. Originele teambuilding mét overnachting organiseren? Een overnachting op locatie is de perfecte afsluiter na een drukke teambuildingsdag met je collegas. Of misschien maak je er wel meteen een teambuilding weekend van?
Avanco Adventure Events Kortrijk.

Contacteer ons