Op zoek naar kapsalon?

 
kapsalon
 
De Vrière Kapsalon.
Kapsalon De Vrière. Oude Kerkstraat 3. Tel: 03/238 03 73. E mail: kapsalon.devriere@hotmail.be. Maandag en woensdag gesloten. Dinsdag: op afspraak. Donderdag: 9u 12u en 13u30 17u/na 17u afspraak mogelijk. Vrijdag: 9u 12u en 13u30 17u/na 17 u afspraak mogelijk. Zaterdag: 8u 14u doorlopend.
Kapsalon Younique Dames Heren Kinderen Kapsalon te Essen.
Website door Nick Suy Webdesign. Kapsalon Younique omdat iedere klant uniek is verdien je alleen het beste, hier proberen we bij Younique voor te zorgen. Het kapsalon is gelegen nabij het centrum van Essen en zowel dames, heren als kinderen zijn van harte welkom.
Kapsalon Grimecaravan Huis Alma.
Kinderen jong en oud, en ook volwassenen durven wel eens plaats te nemen. Kapsters in outfit staan opgesteld in een ludiek kapsalon voorzien in bijhorende open tent naast de caravan. Een leuke surplus die naast de snoeten zichtbaar is op heel de festivalweide/feestplek.
Kapsalon Knip-It Kapsalon en Barbier Hairstyliste Nele De Bakker.
Naar de inhoud springen. Kapsalon en Barbier Hairstyliste Nele De Bakker. Scroll omlaag naar de content. We vliegen er weer in! De batterijen zijn weer opgeladen, we kunnen er weer tegenaan! Maar lieve klantjes, denk aan de corona-maatregelen. Doe je mondmasker aan!
Kapsalon met gezonde twist Recept HelloFresh. Hoe werkt het-arrow-down. Recepten-arrow-down. home icon. arrow down icon. arrow down icon. arrow down icon. download icon. arrow up icon. download icon. plusicon. minusicon. plusicon. minusicon. plusicon. min
Schep hier vervolgens de friet over en bedek tenslotte met de kip. Verdeel de geraspte kaas over de kip en bak de kapsalon nog 5 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is. Serveer de kapsalon met de knoflooksaus.
Kapsalon en schoonheidsspecialiste Annekée uit Nijlen.
Welkom bij Annekee, hét kapsalon in Nijlen waar klantvriendelijkheid en professionaliteit centraal staan. We werken enkel met natuurlijke producten die voor de volle 100% goed zijn voor uw haar. Om u te allen tijde een stijlvol kapsel te kunnen geven, sturen wij onze kappers jaarlijks naar opleidingen om helemaal mee te zijn met de haartrends van het moment.
Kapper geraardsbergen.
Great Lengths en Galaxy: dat is keuzeaanbod zonder limieten. Individuele haarverzorging op afspraak. Om u beter te kunnen bedienen werkt kapsalon Galaxy enkel op afspraak. Zo kunnen we voldoende tijd reserveren voor uw kapsel. In ons kapsalon zijn zowel dames, heren als kinderen welkom.
Kapsalon BoSiZooKapsalon BoSiZoo, uw partner in haarmode.
Welkom bij kapsalon BoSiZoo. Wij helpen mensen om zelfzeker en succesvol te zijn., door ze een look te geven die past bij hun persoonlijkheid en ambities. Onze vakbekwame kappers maken er een punt van u te begrijpen., uw persoonlijke look te realiseren in het salon.,

Contacteer ons