Zoeken naar antwerpen

 
antwerpen
 
deMens.nu Provincie Antwerpen.
in een straal van 5 km. Via onze agenda kom je snel te weten wat er allemaal staat te gebeuren op vrijzinnig humanistisch vlak in de provincie Antwerpen. november 2020 ma di wo do vr za zo. 19 november 1930.:
Museum Plantin-Moretus in Antwerp.
Wandel binnen in de drukkerij en het woonhuis van de familie Plantin-Moretus alsof je er 400 jaar geleden gewoon vriend aan huis was. In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom sluiten we de deuren van het museum zolang het nodig is. Ook alle evenementen worden geannuleerd. Bezoekers die tickets kochten, krijgen een persoonlijk bericht. Onze leeszaal blijft open op afspraak. Uiteraard zorgen we ervoor dat je de leeszaal op een veilige manier kunt blijven bezoeken, rekening houdend met de huidige coronamaatregelen. Lees meer over de maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Alles over Antwerpen.
5x niet te missen in Antwerpen. Wil je mijn persoonlijke top 5 van bezienswaardigheden en activiteiten in Antwerpen zien? Op 5x zien doen in Antwerpen beschrijf ik wat je moet doen als je een dag of meerdere dagen naar Antwerpen gaat.
Antwerpen Vakantiewoningen en accommodaties Vlaanderen, België Airbnb.
Ruimtes die meer zijn dan alleen een plek om te slapen. Populaire voorzieningen in vakantiewoningen in Antwerpen. Gratis parkeren op het terrein. Andere geweldige vakantiewoningen in Antwerpen. SUPERHOST Geheel appartement 4.92 66. SUPERHOST Privékamer 4.94 68. Wellcome to your home. Geheel appartement 4.74 40. Superior Light House Apartment Centre of Antwerp. SUPERHOST Gehele woning 5 63. Beautiful authentic cottage in the forest. Geheel appartement 4.69 48. Modern apartment with panoramic view over Antwerp. SUPERHOST Geheel appartement 4.87 203. Beautiful authentic appartment Free parking. Geheel appartement 5 6. Cosy and bright apartment with a view. SUPERHOST Geheel appartement 4.95 164. Nice and cosy apartment in Antwerp. Geheel appartement 4.73 241. Modern apart in city center! SUPERHOST Geheel pension 4.95 19. Studio in Antwerpen City. SUPERHOST Geheel appartement 4.81 62. of Antwerp, Awesome bed, Netflix Included.
De Lijn.
Parkings in Antwerpen PR met aansluiting op bus of tram. A PR Linkeroever Blancefloerlaan, Antwerpen. B PR Merksem Bredabaan, Antwerpen. C PR Luchtbal Noorderlaan, Antwerpen. D PR Olympiade Boomsesteenweg, Wilrijk. E PR Melsele Grens Melsele/Zwijndrecht Beversebaan/Krijgsbaan. F PR Schoonselhof Krijgsbaan/Sint-Bernardsesteenweg, Antwerpen.
SnijdersRockoxhuis Een verrassend museum in het hart van Antwerpen.
Rockox: Den Gulden Rinck. Nicolaas Rockox, burgemeester van Antwerpen en kunstliefhebber in alle betekenissen van het woord, woonde met zijn vrouw Adriana Perez in dit stadspaleis sinds 1603. Rockox was toen buitenburgemeester en in die functie vertegenwoordigde hij de stad bij de hogere overheden en was hij hoofd van de militie en de schuttersgilden.
Antwerpen Proeft op 13-14-15-16 mei 2021 14de editie Samen met AEG Home.
Toprestaurants, sterrenchefs en tv-koks bieden op Antwerpen Proeft / Taste of Antwerp signatuurgerechten in degustatievorm aan. Nergens in België vind je op één en hetzelfde moment en op één locatie zoveel gerechten 80 van zoveel toprestaurants 35 voor een fractie van de gangbare prijs: 6 of 75, euro.
Middelheimmuseum in Antwerp.
vrijdag 03 juli 2020 tot zondag 18 april 2021 van 1000: tot 1700.: Kunstenaar Tramaine de Senna 1981, Californië, woont en werkt in Antwerpen maakt voor de eerste editie van Publiek Figuur een nieuw werk op een lege sokkel in het Antwerpse stadspark.

Contacteer ons