Resultaten voor workshop

 
workshop
 
Workshops met Paul Smith online te volgen KoorStem.
23 april 2020. Op zondag 10 mei kan je de derde workshop met Paul Smith live volgen via verschillende online kanalen. Later kan je deze onderaan deze pagina herbekijken. Deze onlinesessie is voor iedereen toegankelijk, dus niet enkel voor de mensen die zich eerder inschreven voor de workshop in BOZAR.
Workshops De Kringloopwinkel.
Workshop lampenkappen pimpen ism Crealief. Het wordt al wat vroeger donker, dus kunnen we wel wat extra sfeerlicht gebruiken. En waarom niet door een oude lampenkap van een nieuw kleedje te voorzien? Tijdens deze workshop leer je hoe je dit zelf kan doen.
Workshop kamerplanten verzorgen, verpotten stekken Antwerpen Planttrekker.
Uiteraard is er ook alle ruimte om je eigen plantenvragen te stellen tijdens de workshop. OPGELET naar aanleiding van de recente Corona-maatregelen is het dragen van een mondmasker tijdens de workshop verplicht voor alle deelnemers. Bij deze workshop is inbegrepen.;
Locatie workshop Limburg Hemelbrug.
Een workshop organiseren in een aangename, warme en unieke setting. Geef je workshop extra cachet en kies voor een locatie die professionalisme koppelt aan huiselijkheid, warmte en verrassende elementen. Je verhoogt het enthousiasme van je deelnemers én maakt een blijvende indruk.
Workshops juwelen maken Zahia.
Workshop op maat. Communie en lentefeest. Workshop op maat. Communie en lentefeest. Gratis verzending in België! en 5% directe klantenkaartkorting WEBSHOP. Bezoek de Zahia webshop. Broche maken: de plooitechniek. Workshop ketteltechniek: fijne juweeltjes maken. Juwelen maken: de basis. Zelf juwelen maken: de basis.
Workshop Graffiti vzw.
U bent hier. Workshops zijn korte sessies van één dagdeel, waarbij kennismaking en experiment voorop staan. Tijdens een workshop trainen de deelnemers zich in de basistechnieken en komen ze via opbouwende opdrachten tot verrassende inzichten. Van huisvuil naar hippe hebbedingen.
Workshops StudioFluo.
Onze locatie in Apen heeft 2 ruimtes waarvan eentje enkel bereikbaar met een trap, maar ook een gelijkvloerse verdieping, wil je graag een workshop volgen in Apen, laat dat dan zeker weten, dan plannen we deze workshop op het gelijkvloers ipv op de 1ste verdieping.
Workshop: Je ondersteuning plannen. Hoe begin je eraan? KVG-Groep.
In een feestjaar mag een feestgebak niet ontbreken. Daarom organiseert KVG van 12 tot 18 oktober een heuse bakweek. Lees er hier alles over! Je bent hier: KVG-Groep Workshop: Je ondersteuning plannen Hoe begin je eraan? Workshop: Je ondersteuning plannen Hoe begin je eraan?

Contacteer ons