Resultaten voor accountancy

 
accountancy
 
Accountancy en boekhoudsoftware voor de accountant Exact.
Slim met klanten samenwerken, adviseren en digitaliseren? Exact voor Accountancy ondersteunt het allemaal. Wij ondersteunen uw ambitie om hogere marges en klanttevredenheid te realiseren. Met Exact voor Accountancy heeft u een stevige basis voor de ontwikkeling van een onderscheidende dienstverlening en krachtige verdienmodellen.
Boekhoudkantoor Accountancy Moors Meekers te Opglabbeek.
Wat kan Moors Meekers voor mij doen? Accountancy Moors Meekers: uw boekhoudkantoor te Limburg. Moors Meekers Accountancy is gespecialiseerd in boekhouden en accountancy voor ondernemingen en KMOs. Ons kantoor in Opglabbeek, Limburg staat steeds open voor al uw vragen inzake boekhouding en fiscaliteit.
IM-Accountancy Iris Monbaliu.
IM Accountancy verleent diensten op vlak van boekhouding, fiscaliteit en consultancy. We staan voor een open communicatie met onze cliënten en streven ernaar om onze cliënten zo goed mogelijk bij te staan en te begeleiden. Onze opdracht stopt niet bij het opstellen van BTW aangiftes, aangifte personenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting, maar we proberen mee te denken met onze cliënten om nog meer uit hun onderneming te halen.
Boekhouding Accountancy Standaard Boekhandel.
Accountancy in de publieke sector. Johan Christiaens, Christophe Vanhee. De publieke en non-profitsector zijn de laatste 30 jaren in volle beweging op het vlak van accountancy, management en audithervormingen. Op bestelling, levertermijn 2 à 3 weken. Afhalen na 30 minuten.
CVA noordwest.
Het Centrum voor Accountancy CvA Vzw is het boekhoudkantoor in de schoot van Unizo Noord-West-Vlaanderen. Oorspronkelijk was er enkel een kantoor in Oostende. Door de fusie 2006 van Unizo Oostende en Unizo Brugge tot Unizo Noord-West Vlaanderen, werd er ook een kantoor in Brugge en een kantoor in Blankenberge opgericht. Vervolgens werd ons netwerk uitgebreid in 2018 door oprichting van de ACCTO boekhouders groep. De Accto-groep heeft boekhoudkantoren in Veurne, Poperinge, Roeselare, Brugge, Oostende, Diksmuide, Kortrijk, Menen en Tielt.
Tax Accountancy Management Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Bij het afronden van de volledige opleiding én mits het behalen van een credit, krijgen de houders van het Getuigschrift Expert in Tax Accountancy Management een vrijstelling bij het toelatingsexamen Accountant én Belastingadviseur van het IAB voor een aantal vakken.
Movan Accountancy Jong en dynamisch boekhoudkantoor met vestigingen in Brugge en Roeselare.
Movan Accountancy richt zich naar starters, kleine en middelgrote KMOs, vrije beroepen en zelfstandigen. Jong en dynamisch. Het kantoor wenst zicht te profileren als jong en dynamisch boekhoudkantoor, waar persoonlijke aanpak en flexibiliteit centraal staan. Waarmee kunnen we u helpen? Transparante, kwalitatieve en betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn cruciaal voor uw onderneming. Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes. We begeleiden u als startende ondernemer van A tot Z, zodat u met kennis van zaken kan beginnen aan een nieuw en groots avontuur. Movan voert begeleidingsopdrachten uit voor zowel kandidaat kopers als kandidaat verkopers. Hierbij wordt met de gepaste discretie te werk gegaan. In tal van gevallen moet u beslissingen nemen die een aanzienlijke impact hebben op de toekomst van uw onderneming. Dankzij de specialisten van Movan kunt u dat doen met kennis van zaken. Door samenwerking met een gedreven ervaren administratieve medewerker van Movan krijgt u in ruil: een hogere productiviteit, een goede opvolging, time management en bovendien bespaart u geld! Beversesteenweg 490A 8800 Roeselare.
Lambert Accountancy Lambert Accountancy.
De federale regering gaf voor de vennootschapsbelasting, personenbelasting, BTW en bedrijfsvoorheffing bijkomend betalingsuitstel. Bekijk alle nieuws. Schrijf u in op onze nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven rond het nieuws in de fiscale accountancy wereld? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons