Resultaten voor accountancy

 
accountancy
 
Accountancy VGD.
Lees meer over digital accountancy. Onze accountants, jouw persoonlijke adviseurs! Onze accountants kijken verder dan enkel de cijfers. Ze streven ernaar om jouw persoonlijke adviseur te zijn, en denken proactief met jou mee over de toekomst van je onderneming. Uiteraard verzorgen onze adviseurs de boekhouding van je onderneming.
Accountancy-Fiscaliteit UCLL.
vestig je als erkend tax accountant. Met een bachelor Accountancy-Fiscaliteit op zak ben je uitstekend voorbereid om de wettelijk beschermde titels van certified tax accountant, certified tax advisor, tax accountant of fiscaal accountant bij het ITAA Institute for Taks Advisors and Accountants te verwerven.
Accountancy Fiscaliteit Arteveldehogeschool Gent.
Heb je deze opleiding met succes afgerond? Dan word je beschouwd als een expert in de domeinen accountancy en fiscaliteit en heb je een stevige kennisbasis. Hoe ziet je opleiding eruit? Het eerste jaar is voor iedereen identiek. Pas op het einde van het eerste academiejaar, maak je een keuze voor een van onze zeven afstudeerrichtingen.
Accountancy-Fiscaliteit Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Brusselstraat 45, 2018 ANTWERPEN. T 32 3 613 13 13. Onderzoek en expertise. Afstudeerrichting van professionele bachelor Bedrijfsmanagement. Cijfers leren analyseren en interpreteren, daar begint het allemaal mee. Je leert de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden. Casussen en projecten, seminaries, gastlezingen en je stage zorgen ervoor dat je de bedrijfswereld steeds beter leert kennen. Verschillende vakken volg je in kleine groepen. Dankzij gespreide evaluaties en examens kom je nooit voor grote verrassingen te staan. Je docenten hebben ervaring in het bedrijfsleven. Een opleiding Accountancy opent heel wat deuren, je kan meteen aan de slag als business coach, accountant, tax consultant, financial controller, fiscalist.
Home.
Blanckaert Accountancy Ieper, boekhouder Ieper, service op maat Blanckaert Accountancy Ieper, boekhouder Ieper, service op maat. BLANCKAERT ACCOUNTANCY HOUDT VAN EEN OPEN COMMUNICATIE EN PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT. Het VLAAMS AGENTSCHAP VOOR ONDERNEMERS zorgt continu voor een update van de maatregelen die de overheid neemt om de coronahinder op te vangen.
Boekhouding Accountancy Symons Accountancy Schilde.
Welkom op de website van Symons Accountancy BV BVBA. Ons kantoor, gevestigd in Schilde, is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in boekhouding en fiscaliteit. Het is door het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten erkend als accountant en belastingconsulent.
Accountancy Deloitte Belgium.
Family Growth Companies. Deloitte Accountancy is market leader in accountancy and advisory to entrepreneurs and their families, fast-growing companies and Belgian led family companies. Here you can find an overview of our events, seminars and lunch sessions at Deloitte Accountancy.
Bert Plantagie Design Meubels Eijerkamp Wonen.
Zo tekende Roderick Vos het unieke RePly stoeltje, welke direct werd opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Arts and Design in New York. Zijn recente ontwerpen voor Bert Plantagie zijn de stijlvolle tafel Float, de strakke bank Jigsaw en de familiebank Monty.

Contacteer ons