Resultaten voor accountant

 
accountant
 
Accountant Tessenderlo BPG.
Met de juridische knowhow van onze accountants bent u altijd zeker van proactief juridisch advies op maat. uw partner in ondernemen. BPG Accountants Belastingconsulenten is uw specialist in accountancy, fiscaal en juridisch advies. Wij zijn uw vertrouwenspersoon in elke fase van uw onderneming.
Accountant Boekhouder Sanctorum Co Kortrijk Harelbeke Roeselare.
Advies omtrent uw Patrimonium. Accountancy Fiscaliteit Boekhouding Vermogen KMO advies Overname. Accountant Sanctorum Co BV. Staat voor resultaatgericht advies inzake accountancy, fiscaliteit en ondernemen. Is de ideale partner voor uw vennootschap, eenmanszaak of vrij beroep. Maak kennis met onze meest actuele topics en fiscale tips.
Dag van de Accountant terugblik Connect.
15 november 2019. Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Accountant op 10 november, deed het ITAA Institute for Tax Advisors and Accountants deed onlangs een bevraging bij haar 1400 leden accountants, belastingconsulenten, erkende boekhouders en erkende boekhouder-fiscalisten naar aanleiding van de Internationale Dag van de Accountant op 10 november.
Kantoor Bart Mertens Accountant belastingconsulent.
Als accountant belastingconsulent ben ik al meer dan 10 jaar actief in de sector. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk een kwalitatieve, fiscale en administratieve dienstverlening is voor zelfstandigen, vrije beroepen en KMOs. Hiervoor kan u bij Kantoor Bart Mertens terecht.:
Accountant m/v ASAP.
We bieden een competitief loon met extralegale voordelen en de mogelijkheid om jouw persoonlijke behoeften te optimaliseren via een cafetariaplan. Om ervoor te zorgen dat jij uitmunt in je rol als Audit Accountant en een echte ambassadeur voor ons merk bent, bieden we je een opleidingspakket aan zodat je continue kan bijleren en kan groeien.
accountant ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
In de zomer van 93 heb ik mijn baan als accountant opgezegd. Voel je er ten slotte wat voor om je te vestigen als accountant want ook dat kan, dan volgen er nog examens bij het Instituut der Accountants en een stage bij een erkend accountant.
De keuze van een goede accountant: een ware termijnbelegging! BECI.
Voor bijna elk budget bestaat er een oplossing, maar de keuze beperkt zich in geen geval tot de prijs. De samenwerking met een accountant kunt u ergens vergelijken met een uitgebreide verzekering. Tenminste als u de juiste specialist en de aangepaste formule kiest. De diensten van een accountant zijn een kost, maar zij zijn ook geld waard! De accountant speelt een veelzijdige rol: de boekhouding, uiteraard, maar hij moet er ook voor zorgen dat uw activiteiten op tijd in de boeken worden opgenomen. Verder verleent hij al dan niet gespecialiseerd advies inzake belastingen en btw. Hij zorgt voor de officiƫle controle van de boeken en regelmatige rapportage. Hij helpt u bij het verkrijgen van krediet of de regeling van een erfenis, de omvorming of liquidatie van uw bedrijf e.d. Hij staat in voor nagenoeg alle praktische aspecten, vanuit het gezonde principe dat voorkomen beter is dan genezen. Hij kent de regels en hun beperkingen en vooral het grijze gebied tussen de regel en de praktijk, tussen de letter en de geest. De boekhouder is een betrouwbare, proactieve persoon die u spontaan op de hoogte houdt van de gezondheid van uw activiteit en eventueel pedagogisch optreedt.
Junior Accountant Talentus.
Zeer goede kennis Nederlands en Engels. Vlot met MS Office en bij voorkeur ervaring met SAP. Proactief, zelfstandig en leergierig. Discreet, stressbestendig en nauwkeurig. Voor een wereldwijde speler binnen de maritieme sector zijn wij op zoek naar een junior accountant.

Contacteer ons